Coaching, begeleiding en trainingen met kracht!

Ik ben Kim Guliker, eigenaar van Zorgkrachtig. Bij het beginnen van mijn eigen praktijk vroeg ik mijn cliënten wat ze typerend aan mij vonden. “Je durft en je duwt ons in de goede richting en hebt respect. Je zet ons aan het denken en motiveert ons om doelen te bereiken. Je bent heel duidelijk en straalt kracht uit.” Hier presenteer ik dan ook met trots:

Zorgkrachtig.

Na mijn opleiding in 2003 sociaalpedagogische hulpverlening (SPH) ben ik gaan werken in de jeugdzorg 18+. Jongeren met een complexe hulpvraag en problemen waren voor mij interessant en uitdagend. Ik heb meerdere jaren gewerkt met risicojongeren die in een verplicht kader een traject moesten volgen. Veel jongeren beginnen met tegenzin aan deze trajecten, maar na mate de begeleiding vordert zie je dat zij zelf de “knop” omzetten om iets van hun leven te maken. Dan bereik je echt iemand en kun je mooie stappen maken.

Ook ben ik werkzaam geweest in de psychiatrie en met mensen met verschillende diagnoses. Wat ik terug krijg van mijn clienten is dat ik niet in diagnoses denk en niet “volgens de boekjes” werk. Dit is precies mijn eigenheid die ik aan mijn vak wil geven. Nu inmiddels 20 jaar in het vak als psychotherapeut en ruim zeven jaar heb ik mijn eigen praktijk.

Ik geef ambulante begeleiding aan huis, gezinsbegeleiding, trainingen (voor bedrijven) en relatietherapie in mijn praktijk.

Dit kan in de vorm van ZIN (zorg in natura) via de WMO Gemeente Noord West Veluwe. Deze WMO aanvragen bedien ik via Zorgcoöperatie Lifetime. Waar ik als zelfstandige bij aangesloten ben.

Ook ben ik relatietherapeut en ben ik naast Zorgkrachtig ook Relatiekrachtig begonnen. Ik heb aan de Rino groep de opleiding tot relatietherapie gedaan. Waarbij ik geschoold ben als  EFT (Emotionally Focused Therapy) therapeut.

Mijn manier van therapie is open, inzichtelijk, eerlijk, gedreven, met humor, enthousiast en direct.

Zelfreflectie en jezelf open stellen is voor mij de basis voor een goed gesprek. Graag zou ik met je dit gesprek willen voeren.

Bel of mail mij gerust om eens te kijken wat ik voor je/jullie kan betekenen.